De Lichaam & Geest Groep

De Lichaam & Geest Groep bestaat uit 6 organisatie onderdelen: Reaplus,VitaalWerk, CNW re-integratieRevalidatiecentrum DrechtstedenRevalidatiecentrum Haaglanden en Second Care. Zes organisaties die zich met elkaar richten op totaaloplossingen bij vraagstukken rondom gezondheid, re-integratie 1e en 2e spoor, dossieradvies / dossierstrategie en arbo.

Vanuit onze vestigingen in Dordrecht, Rotterdam en Zoetermeer bieden wij onze diensten regionaal maar ook landelijk aan.

De doelstelling hierbij is gezonde en gemotiveerde mensen die zelf grip hebben op hun kwaliteit van leven en inzetbaarheid. Dit binnen dezelfde of een andere organisaties. Onze multidisciplinaire insteek staat garant voor programma’s op maat. Diensten en producten die voorzien in én afgestemd worden op de specifieke wensen en behoeften van zowel organisatie als individu.

Onze professionals zijn afkomstig uit diverse (para)medische, (gedrags)wetenschappelijke en (arbeid)organisatorische disciplines. Gemotiveerde en ervaren mensen die met persoonlijke betrokkenheid cliënten en opdrachtgevers begeleiden, adviseren en prikkelen.

Klanten ervaren ons als persoonlijk, kleinschalig en niet klinisch maar met een grote mate van professionaliteit en deskundigheid.